produk

Kategori

  • gongsituan

ngeunaan

pausahaan

Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, diadegkeun taun 2012, mangrupikeun produsén orat profésional di Cina kalér, anu aya di Guangzong County, Kota Xingtai, Provinsi Hebei.Salaku perusahaan orat profésional, utamina ngahasilkeun sareng nyebarkeun rupa-rupa produk orat tipe E, sapertos roving orat, untaian orat dicincang, mat strand dicincang orat, roving anyaman orat, mat jarum, lawon orat sareng saterasna.

maca deui
tingali sadayana
panganyarna

Warta

  • Dina jaman kecerdasan, benang éléktronik / lawon éléktronik ushered kasempetan anyar!
    22-04-02
    Dina jaman intelijen, éléktronik ya...
  • 22-04-02
    Tinjauan Tinjauan Pasar Serat Kaca Global...
  • Komposit Serat Karbon Ubiquitous
    22-03-29
    Komposit Serat Karbon Ubiquitous
  • Pasar prepreg serat karbon global bakal ningali kamekaran anu signifikan
    22-03-26
    Pasar prepreg serat karbon global wi...
  • Aplikasi tina Kaca Serat Mat Reinforced Thermoplastic Composites (GMT) dina Mobil
    22-03-24
    Aplikasi tina Kaca Serat Mat bertulang ...