Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, diadegkeun taun 2012, mangrupikeun produsén orat profésional di Cina kalér, anu aya di Guangzong County, Kota Xingtai, Provinsi Hebei.Salaku perusahaan orat profésional, utamana manufactures sarta distributes rupa-rupa E tipe produk orat, kayaning orat roving, orat dicincang untaian, orat dicincang strand mat, orat anyaman roving, needled mat, lawon fiberglass jeung saterusna. dina industri konstruksi, industri otomotif, kapal terbang jeung aréa wangunan kapal, kimia jeung industri kimia, listrik jeung éléktronika, olahraga jeung luang, widang munculna panyalindungan lingkungan kawas énergi angin, kombinasi variasina tina pipa jeung insulasi termal material.The E-kaca produk anu cocog jeung rupa résin, kayaning EP / UP / VE / PA jeung saterusna.

Infrastruktur urang

Infrastruktur anu dilengkepan ogé penting pisan dina kamekaran sareng ékspansi operasi bisnis urang.Fasilitas anu canggih sareng modéren ngabantosan kami pikeun ngembangkeun Produk Serat Kaca sacara efektif.Infrastruktur kami sumebar di daérah anu lega sareng dipisahkeun kana unit manufaktur, divisi kualitas sareng unit gudang.
Unit manufaktur urang dilengkepan mesin tujuan husus sarta parabot requisite & parabot.Kalayan ngagunakeun mesin-mesin ieu, urang tiasa ngadamel produk-produk urang dina jumlah anu ageung sareng nyumponan sarat para nasabah.

Grup Urang

Pausahaan kami ngagaduhan jabatan jasa saatos-jualan profésional khusus, produk parantos ngagaduhan pamor anu luhur di domestik sareng populér di pasar internasional ogé.

Misi kami nyaéta pikeun ngalayanan pameseran bahan komposit global, ngajantenkeun kahirupan masarakat langkung aman, langkung lingkungan.
Ngabagéakeun gawé babarengan bisnis ku produk kualitas luhur urang jeung layanan ikhlas, meunang isukan geulis babarengan!

Pamastian kualitas

Kami mastikeun yén Produk Serat-Kaca ngajadikeun standar kualitas luhur.Controllers kualitas urang rutin ngawas sakabéh tahapan prosés produksi pikeun mastikeun kualitas sampurna produk urang.Kami taat kana téknologi panganyarna sareng prosedur kontrol kualitas, anu ngajamin standar kualitas sareng spésifikasi.
Perusahaan tiasa nawiskeun kualitas kelas munggaran sareng produk utama kalayan kamampuan ngalacak pinuh ku BV, SGS sareng ISO9001.
Janten, anjeun tiasa ngajamin kualitas sareng jasa anu sampurna.

Pasar Penjualan

Kusabab ngadeg di 2012, jeung tim jualan sampurna di imah jeung di luar negeri. Produk kami geus dijual ka dalapan puluh genep nagara. Urang ayeuna boga pangsa pasar di Éropa, Kalér jeung Amérika Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah jeung Tenggara. Asia.
Masihan kami kasempetan, sarta kami bakal balik anjeun kalawan satisfaction.We tulus kasampak maju ka gawé bareng anjeun leungeun dina leungeun.