Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2012, mangrupikeun produsen fiberglass profesional di Cina kalér, anu perenahna di Guangzong County, Xingtai City, Hebei Province. China. Salaku perusahaan fiberglass propésional, utamina ngadamel sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa produk jenis fiberglass E, sapertos fiberglass roving, fiberglass dicincang untaian, fiberglass dicincang strand mat, fiberglass anyaman roving, needled mat, fiberglass lawon sareng sajabana. Ieu seueur dianggo dina industri konstruksi, industri otomotif, pesawat sareng aréa ngawangun kapal, industri kimia sareng kimia, listrik sareng éléktronika, olahraga sareng luang, lapangan panyalindungan lingkungan sapertos énergi angin, gabungan tina sababaraha pipa sareng bahan insulasi termal. E-glass produk cocog sareng sababaraha résin, sapertos EP / UP / VE / PA sareng sajabina.

Prasarana Kami

Infrastruktur anu dilengkepan ku kami penting pisan dina pertumbuhan sareng perluasan operasi bisnis urang. Fasilitas anu canggih sareng modern ngabantosan urang pikeun ngembangkeun Produk Serat-Kaca kalayan épéktip. Infrastruktur kami sumebar di daérah anu lega sareng dipisahkeun kana unit manufaktur, pembagian kualitas sareng unit gudang.
Unit pabrik kami dilengkepan mesin tujuan khusus sareng alat & alat anu diperyogikeun. Kalayan panggunaan mesin ieu, urang tiasa ngadamel produk urang dina jumlah ageung sareng nyumponan sarat ti klien kami.

Grup Kami

Parusahaan urang gaduh departemén jasa saatos-diobral profésional kami khusus, produk parantos nikmati pamor tinggi di domestik sareng populér di pasar internasional ogé.

Misi kami nyaéta ngaladénan pembelian bahan komposit global, supados kahirupan masarakat langkung aman, langkung lingkungan.
Kerjasama bisnis ngabagéakeun ku produk kualitas luhur urang jeung layanan tulus, meunang énjing éndah babarengan!

Pamastian kualitas

Kami mastikeun yén Produk Serat-Kaca ngahasilkeun standar kualitas luhur. Controllers kualitas urang sacara rutin ngawaskeun sadaya tahapan prosés produksi pikeun mastikeun kualitas produk urang anu sampurna. Kami taat kana téknologi pangénggalna sareng prosedur kontrol kualitas, anu mastikeun standar kualitas sareng spésifikasi.
Perusahaan tiasa nawiskeun kualitas kelas munggaran sareng produk utama kalayan kabisa tilas-kabisa ku BV, SGS sareng ISO9001.
Kituna, anjeun tiasa ngaso mastikeun kualitas sareng jasa anu sampurna.

Pasar Penjualan

Kusabab didirikeun taun 2012, kalayan tim penjualan anu sampurna di bumi sareng di mancanagara. Produk kami parantos dijual ka dalapan puluh genep nagara. Urang ayeuna gaduh pangsa pasar di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah sareng Kidul-Wétan Asia.
Pasihan kami kasempetan, sareng kami bakal balikkeun anjeun kalayan wareg. Kami leres-leres ngarepkeun damel sareng anjeun dina tangan.