Pasar Serat Kaca bolong Analisis Pertumbuhan 2021 ku nagara Top Data, Trend Industri, Penghasilan Penjualan, Ukuran Pasar ku Ramalan Daérah dugi ka 2024 kalayan Tingkat Tumuwuh Anu Luar Biasa

Pedaran Singkat Ngeunaan Pasar Serat Kaca Bolong: bolong Fiberglass nyaéta anyaman rapih, pola crisscross benang fiberglass anu dianggo pikeun nyiptakeun produk énggal sapertos pita sareng saringan. Nalika éta dianggo salaku saringan, teu ilahar pikeun pabrikan nyemprot palapis PVC supados langkung kuat sareng tahan langkung lami.
15 Des 2020 (The Expresswire) - Global "Serat Kaca Mesh Market" 2021-2024 Laporan Panilitian nyayogikeun analisis konci dina status pasar pabrik Serat Kaca Mesh kalayan kanyataan sareng inohong anu hadé, hartos, definisi, analisis SWOT, opini ahli sareng kamajuan panganyarna di sakumna dunya. Laporan ogé ngitung ukuran pasar, Serat Kaca Mesh Penjualan, Harga, Pendapatan, Margin Kotor sareng Pangsa Pasar, struktur biaya sareng tingkat pertumbuhan. Laporan éta nganggap panghasilan dihasilkeun tina penjualan Laporan ieu sareng téknologi ku sababaraha bagéan aplikasi sareng Tabél data sareng Angka Pasar anu sumebar ngalangkungan 117 Halaman sareng TOC anu jero dina Pasar Serat Kaca Bolong.

COVID-19 tiasa mangaruhan ékonomi global ku tilu cara utama: ku mangaruhan langsung produksi sareng paménta, ku nyiptakeun ranté pasokan sareng gangguan pasar, sareng pangaruh finansial na kana firma sareng pasar kauangan.

Laporan Akhir bakal nambihan analisis pangaruh COVID-19 dina industri ieu.
Ngartos Kumaha pangaruh COVID-19 DITUTUP DINA LAPORAN INI - MENTA SAMPEL
Tujuan tina ulikan nyaéta pikeun ngartikeun ukuran pasar tina bagéan anu béda sareng nagara-nagara di taun-taun samemehna sareng ramalan nilaina dugi ka Lima taun ka payun. Laporan ieu dirancang pikeun ngasupan dua aspek kualitatif sareng kuantitatif anu mumpuni pikeun industri ngeunaan masing-masing daérah sareng nagara-nagara anu aya dina panilitian. Salajengna, laporan ogé nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan aspék penting sapertos supir sareng faktor pangendali anu bakal nangtoskeun kamekaran di pasar Fiber Glass Mesh.
Wengkuan Pasar Serat Kaca bolong:

Dina 2010, GlassFibreEurope parantos nuduh yén perusahaan Cina Chongqing Polycomp International Corp, Jushi Group sareng New Ch Shanghai Group miceun jumlah anu gedé, henteu adil dibayangkeun tina rovings fiberglass, untaian, benang sareng tikar kana pasar Éropa dina taun-taun ayeuna. Dina waktos anu sasarengan, Uni Éropa ngamimitian panilitian anti pembuangan lawon serat bolong anu asalna di Cina. Ékspor utama serat kaca bolong sapertos Yuyao Mingda Fiberglass Co. Ltd, Grand Composite, Jiangsu Tianyu Fiber Co. Ltd kalibet. Kajadian ieu parantos ngahasilkeun pukulan beurat pikeun industri bolong kaca Cina.

Lima taun saatosna, Dina kerjasama aktif ti Asosiasi Industri Serat Cina, Asosiasi Industri Komposit Cina, Dewan Kota Ningbo, perusahaan serat kaca Ningbo ngondang Jiangsu, Shandong sareng tempat-tempat sanés 16 perusahaan gelas ageung sumping ka Ningbo, lawon serat kaca EU serat anti - dumping kasus panilitian ngabahas hal éta pikeun konsensus.

Kusabab ambang aksés industri anu handap, aya seueur produsen di Shandong, Hebei, Zhejiang, Jiangsu sareng tempat-tempat sanés Cina kalayan kapasitas ageung sareng harga anu murah pisan. Aranjeunna ngahasilkeun kualitas goréng serat gelas bolong, fenomena ieu ngaganggu ngembangkeun séhat industri, saatos sababaraha taun ka pengker jaman sesah, sareng industri di Cina bakal ngiringan kaayaan kalapa anu langkung teratur.

Pasar di dunya pikeun Fiber Glass Mesh diperkirakeun tumuh dina CAGR sakitar 3,4% salami lima taun ka payun, bakal ngahontal 571.6 juta USD di 2024, tina 482.6 juta USD di 2019, numutkeun ka ulikan Panilitian Anyar.
Laporan ieu fokus kana Serat Kaca Mesh di pasar global, khususna di Amérika Kalér, Éropa sareng Asia-Pasifik, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Afrika. Laporan ieu ngagolongkeun pasar dumasar kana pabrik, daérah, jinis sareng aplikasi.

Kéngingkeun Salin Sampel Laporan pasar Fiber Glass Mesh 2020
Laporkeun deui ngalaksanakeun status pamekaran pasar sareng tren Pasar Serat Kaca bolong ka hareup di panjuru dunya. Ogé, éta ngabagi Segmentasi pasar Serat Kaca bolong ku Tipe sareng ku Aplikasi pikeun pinuh sareng teleb nalungtik sareng ngungkabkeun profil pasar sareng prospek.

Klasifikasi Utama sapertos kieu:
● C-Gelas
● E-Kaca
● Anu sanés

Aplikasi Utama sapertos kieu:
● Insulasi Tembok Éksternal
● Waterproofing Gedong
● Anu sanés
Sacara géografis, laporan ieu dibagi kana sababaraha daérah konci, kalayan penjualan, pendapatan, pangsa pasar sareng tingkat pertumbuhan Serat Kaca Mesh di daérah ieu, ti 2014 dugi ka 2024, ngaliput

● Amérika Kalér (Amérika Serikat, Kanada sareng Mexico)
● Éropa (Jérman, Inggris, Perancis, Italia, Rusia sareng Turki jsb)
● Asia-Pasipik (Cina, Jepang, Korea, India, Australia, Indonesia, Thailand, Filipina, Malaysia sareng Vietnam)
● Amérika Kidul (Brazil, Argentina, Columbia jsb)
● Wétan Tengah sareng Afrika (Arab Saudi, UAE, Mesir, Nigeria sareng Afrika Kidul)
Laporan Panilitian / Analisis Pasar Fiber Glass Mesh Ieu Ngandung Waleran kana patarosan anjeun ieu


Waktos Post: Jan-11-2021