Industri Fiberglass Global

Pasar Fiberglass sadunya diproyeksikan bakal tumuh ku US $ 7 Milyar, didorong ku pertumbuhan anu majemuk 5. 9%. Glass Wool, salah sahiji bagéan anu dianalisis sareng ukuran dina panilitian ieu, nunjukkeun poténsi tumuh di langkung 6.
Pébruari 04, 2020 13:58 AND | Sumber: ReportLinker
New York, Pébruari 04, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Reportlinker.com ngumumkeun sékrési laporan "Global Fiberglass Industry" - https://www.reportlinker.com/p05798567/?utm_source=GNW
8%. Dinamika pergeseran anu ngadukung pertumbuhan ieu ngajantenkeun penting pisan pikeun usaha di rohangan ieu tetep tetep nuturkeun pulsa pasar anu robih. Diharepkeun ngahontal langkung tina US $ 6,2 Milyar dugi ka taun 2025, Glass Wool bakalan nambihan kauntungan anu séhat

Moméntum penting pikeun pertumbuhan global.
- Ngalambangkeun dunya maju, Amérika Serikat bakal ngajaga moméntum pertumbuhan 5%. Dina Éropa, anu tetep tetep janten unsur penting dina ékonomi dunya, Jérman bakal nambihan langkung ti $ 250 Juta pikeun ukuran daérah sareng

clout dina 5 ka 6 taun ka hareup. Langkung ti US $ 210,9 Juta artos paménta anu diramalkeun di daérah éta bakal sumping ti pasar Rest of Europe. Di Jepang, Glass Wool bakal ngahontal ukuran pasar US $ 241,3 Juta ku nutup periode analisa. Salaku ékonomi kadua panglobana sadunya sareng bursa buruan énggal di pasar global, Cina nunjukkeun poténsi tumuh 8,8% salami sababaraha taun ka hareup sareng nambihan sakitar US $ 1,9 Milyar dina hal kasempetan anu tiasa ditunjuk pikeun dipilih ku

bisnis aspiring sareng pamimpin anu cerdikna. Dibere dina grafik anu euyeub sacara visual nyaéta ieu sareng seueur deui data kuantitas anu peryogi kauninga penting pikeun mastikeun kualitas kaputusan strategi, naha éta lebet kana pasar énggal atanapi alokasi sumberdaya

dina portopolio. Sababaraha faktor makroekonomi sareng kakuatan pasar internal bakal ngawangun pertumbuhan sareng pamekaran pola paménta di nagara berkembang di Asia-Pasipik, Amérika Latin sareng Wétan Tengah. Sadaya sudut pandang panilitian anu dipidangkeun nyaéta

dumasar kana kalibet anu disahkeun ti influencer di pasar, anu pendapatna ngagentos sadayana metodologi panalungtikan anu sanés.


Waktos Post: Jan-11-2021