Laporan Pasar Global Fiber Glass Mesh nampilkeun tren industri panganyarna, inovasi, sareng data pasar ramalan

Laporan ieu nyayogikeun pandangan anu detil ngeunaan industri Serat Kaca Mesh dumasar kana ukuran pasar, kamekaran Serat Kaca Mesh, rencana pangwangunan, sareng kasempetan. Inpormasi pasar prediksi, analisis SWOT, ancaman Serat Kaca Mesh, sareng studi kasayogi mangrupikeun aspek konci anu dianalisis dina laporan ieu.
Laporan éta ogé ngajajah sareng ngaji pangaruh tina epidemi Covid-19 dina industri Fiber Glass Mesh, kalayan nganggap kasempetan sareng tantangan poténsial, motivasi, sareng résiko. Éta nganilai pangaruh Covid-19 dina pabrik Serat Kaca Mesh sareng nyayogikeun perkiraan pertumbuhan pasar dumasar kana sababaraha skenario (optimis, pesimis, optimis pisan, dipikaresep pisan, sareng sajabana)

Segmentasi Pasar:
Ku Aplikasi
Lawon multiaxial nyaéta non-crimp, multi-sumbu sareng lawon tulangan multi-lapisan.
Jumlah lapisan, orientasi, beurat sareng eusi serat tina lapisan-lapisanana béda-béda dumasar kana garis produk sareng aplikasi. Lapisanna dijait via benang poliéster.
Lawon bisa dihasilkeun ngagunakeun sababaraha sumbu (0 °, 90 °, + 45 °, -45 °) atanapi digabungkeun sareng tikar dicincang sareng sababaraha lapisan jilbab sareng / atanapi bahan anu henteu ditenun.
Aplikasi has tina lawon multiaxial nyaéta énergi angin, ngawangun laut atanapi kapal, produk rekreasi atanapi hiburan, mobil, aerospace sareng pertahanan.
Hiji lapisan atanapi sababaraha lapisan rovings disimpen paralle. Lapisan rovings tiasa ditumpuk dina arah anu béda kalayan kapadetan anu béda. Teras aranjeunna dijahit ku benang terylénna. Kain sapertos struktur bolong nyaéta Kain Multiaxial anu sakedik disebat MWK. Éta cocog sareng UP, Vinylester sareng Epoxy jsb.

Produkna seueur dianggo dina kakuatan angin, industri kapal, mobil, penerbangan, ruang sareng olahraga. Produk tungtung utama kalebet blasdes angin, kapal parahu FRP, mobil di luar perlengkapan, penerbangan sareng produk luar angkasa sareng sajabana.

Insulasi Tembok Éksternal
Waterproofing Gedong
Produk Serat Kaca Roofing Tissue Mat utamina dianggo salaku substrat anu saé pikeun bahan atap cai-buktina. Éta dicirikeun ku kakuatan tarik anu luhur, tahan korosi, sareng gampang direndem ku bitumen sareng sajabina. Kakuatan bujur sareng résistansi cimata tiasa ningkat deui ku ngalebetkeun bala dina jaringan dina saluruh lébarna. Jaringan hateup anu dibuktikeun ku cai tina substrat ieu henteu gampang direngkuh, sepuh sareng rot. Kauntungan sanésna sareng jaringan hateup anu tahan cai nyaéta kakuatan tinggi, keseragaman anu saé, kualitas pelapukan anu saé, sareng résistansi bocor.

Tikar kaca pikeun permukaan FRP ngagaduhan serat, dispersi, permukaan lemes, lemes sareng perasaan, kontén binder, impregnasi résin gancang sareng patuh kapang anu saé anu tiasa dianggo pikeun prosés cetak FRP sanés sapertos cetakan pers, spray-up, centrufugal putaran nyetak.
Jaringan tisu 1.C-kaca anu dianggo dina mesin atanapi operasi némpelkeun kontinyu anu didamel tina produk gelas kaca (FRP), piring, pipa, alur, kaléng, kapal pesiar, produk bak.
2. E-kaca fiberglass dirasa dipaké pikeun epoxy ipis saatos Koin sareng produk insulasi listrik.
Serat serat 3.Alkali ipis dirasakeun dipaké dina batré tina isolasi, hateup waterproofing, plasterboard nyaéta panel, lantai plastik sareng pipa kimia dijejeran ku kabocoran, bahan kualitas korosi.


Waktos Post: Jan-11-2021