Produksi masal serat kaca AR untaian dicincang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

CONT (9)
Panjelasan Produk
Produksi masal serat kaca AR untaian dicincang mangrupikeun bahan utami anu tiasa dianggo dina Glassfibre Reinforced Concrete (GRC), éta mangrupikeun bahan anorganik 100%, éta ogé ngagantian idéal tina waja sareng asbés dina bagian komponén semén anu henteu dimuat.
AR Fiberglass / Glass Fiber Chopping didesain khusus kanggo GRC (beton glassfiber anu dipasang deui) kalayan dispersi anu saé dina prosés premixing (campuran bubuk garing atanapi campuran baseuh) kanggo nyetak salajengna janten komponén GRC.

CONT (2)

CONT (1)

Spésifikasi

Barang Diaméter (um) Panjang dicincang (mm) Résin cocog
AR Fiberglass dicincang untaian 10-13 12 EP UP
AR Fiberglass dicincang untaian 10-13 24 EP UP

Fitur Produk
1. Kandungan cai anu saé. Alih ngalir, bahkan distribusi dina produk réngsé.
2. Gancang baseuh-kaluar, kakuatan mékanis tinggi produk réngsé. Kinerja ongkos pangsaéna.
3. bundling saé: mastikeun yén produk henteu mengembang sareng bola dina transit.
4. dispersibilitas saé: dispersi anu saé ngajantenkeun seratna rata-rata dibubarkeun nalika dicampurkeun sareng mortir semén.
5. Sipat fisik sareng kimia anu hadé: éta tiasa sacara signifikan ningkatkeun kakuatan produk semén.

Pamakéan Produk
1. Pangaruh inisiasi retakan sareng perluasan serat kaca bertulang fluorine beton. Ningkatkeun kinerja anti rembesan tina beton. Ningkatkeun kinerja ibun tina beton. Ningkatkeun résistansi sareng kateguhan beton. Ningkatkeun daya tahan beton.
2. Serat gelas ngagabung sareng garis semén, papan gipsum, waja kaca, bahan komposit, peralatan listrik sareng proyek konstruksi produk sanés, anu tiasa dikuatkeun, anti rengat, pakean-nolak sareng kuat.
3. Serat gelas ngagabung sareng waduk, lempengan hateup, kolam renang, kolam renang korupsi, kolam pangubaran kokotor tiasa ningkatkeun kahirupan palayananana.
CONT (3)

Bungkusan & Pengiriman
Serat Kaca AR Serat Dicincang dibungkus dina kantong kraft atanapi anyaman kantong, sakitar 25kg per kantong, 4 kantong per lapisan, 8 lapis per palét sareng 32 kantong per palét, Masing 32 kantong produk dikemas ku pilem ngaleutikan multilayer sareng band pengepakan. Ogé produk tiasa dipak sakumaha syarat lumayan konsumén.
Detil Pangiriman: 15 dinten saatos nampi setoran.
CONT (4)
CONT (5)
CONT (6)
CONT (8)

CONT (7)

Q1. Naha anjeun mayar kanggo kapang? Sabaraha éta? Naha tiasa dipulangkeun deui? Kumaha cara ngabalikeunana?
Henteu aya biaya kanggo ngabuktoskeun

Q2. Naon sertifikasi perusahaan anjeun lulus?
ISO9001 CE

Q3. Anu palanggan parantos gaduh perusahaan anjeun ngaliwat pamariksaan pabrik?
Inggris, UEA, Arab Saudi, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Jepang, Thailand, Vietnam

Q4. Sabaraha lami waktos pangiriman normal anjeun?
Produk biasa 7-15 dinten, produk khusus 15-20 dinten

Q5. Naha produk anjeun ngagaduhan jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?
Teu aya produk konvensional, produk khusus 1 ton

Q6. Naon total kapasitas anjeun?
500000 ton / taun

Q7. Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?
200 jalma, dua perusahaan domestik sareng hiji cabang Thailand


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan