Produksi Massal AR kaca serat dicincang untaian

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

CONT (9)
Panjelasan Produk
Produksi Massal AR kaca serat dicincang untaian mangrupakeun bahan utama anu bisa dipaké dina Glassfibre bertulang Beton (GRC), éta 100% bahan anorganik, éta ogé ngagantian idéal baja jeung asbés dina unloaded komponén semén bagian.
AR Fiberglass / Serat Kaca Dicincang dirancang husus pikeun GRC (glassfiber reinfoced beton) kalayan dispersi alus dina prosés premixing (campuran bubuk garing atawa campuran baseuh) pikeun molding saterusna jadi komponén GRC.

CONT (2)

CONT (1)

Spésifikasi

Barang Diaméterna (um) Dicincang Panjang (mm) Résin cocog
AR Fiberglass dicincang untaian 10-13 12 EP UP
AR Fiberglass dicincang untaian 10-13 24 EP UP

Fitur produk
1.Modest cai content.Good flowability, sanajan distribusi dina produk rengse.
2.Quickly baseuh-kaluar, kakuatan mékanis luhur rengse products.Best kinerja ongkos.
3.Good bundling: mastikeun yén produk teu fluff jeung bal di transit.
4. Alus dispersibility: dispersi alus ngajadikeun serat merata dispersed lamun dicampurkeun jeung mortir semén.
5. Sipat fisik jeung kimia alus teuing: eta nyata bisa ngaronjatkeun kakuatan produk semén.

Pamakéan produk
1. Pangaruh inisiasi retakan sareng perluasan serat gelas bertulang beton fluorine.Ningkatkeun kinerja anti rembesan beton.Ningkatkeun kinerja ibun beton.Ningkatkeun résistansi sareng kateguhan beton.Ningkatkeun durability beton.
2. Serat kaca ngagabung garis semén, dewan gips, baja kaca, bahan komposit, panerapan listrik jeung proyék konstruksi produk lianna, nu bisa bertulang, anti retakan, maké-resisting tur kuat.
3. Serat kaca ngagabung embung, slab hateup, kolam renang, kolam renang korupsi, kolam renang perlakuan kokotor bisa ngaronjatkeun kahirupan layanan maranéhanana.
CONT (3)

Bungkusan & Pengiriman barang
AR Kaca Serat dicincang Strands anu rangkep dina kantong kraft atawa tas anyaman, ngeunaan 25kg per kantong, 4 kantong per lapisan, 8 lapisan per Usuk jeung 32 kantong per Usuk, Unggal 32 kantong produk anu dipak ku multilayer ngaleutikan pilem na packing band.Ogé produk bisa dipak salaku sarat lumrah konsumén '.
Rincian pangiriman: 15 dinten saatos nampi deposit.
CONT (4)
CONT (5)
CONT (6)
CONT (8)

CONT (7)

Q1.Do Anjeun ngecas pikeun kapang?Sabaraha éta?Dupi éta tiasa dipulangkeun?Kumaha mulangkeunana?
Henteu aya biaya pikeun ngabuktoskeun

sertifikasi Q2.What geus parusahaan anjeun kaliwat?
ISO9001 CE

Q3.Which konsumén geus parusahaan anjeun lulus inspeksi pabrik?
UK, UAE, Arab Saudi, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Jepang, Thailand, Vietnam

Q4.How lila teu waktos pangiriman normal anjeun?
produk biasa 7-15 poé, produk ngaropéa 15-20 poé

Q5.Does produk Anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?Upami kitu, naon kuantitas pesenan minimum?
Taya produk konvensional, produk ngaropéa 1 ton

Q6.What total kapasitas anjeun?
500000 ton / taun

Q7.How badag nyaéta parusahaan anjeun?Naon nilai kaluaran taunan?
200 urang, dua pausahaan domestik jeung hiji cabang Thailand


  • saméméhna:
  • Teras: