Serat karbon serat kaca pikeun bar fiberglass

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produksi
Kain Serat Karbon didamel tina serat karbon ku anyaman unidirectional, anyaman polos atanapi anyaman anyaman twill. Serat Karbon anu urang anggo ngandung kakuatan tinggi -kanggo-beurat sareng kaku -na babandingan-beurat, lawon karbon sacara konduktif sacara listrik sareng listrik sareng nunjukkeun résistansi kacapean anu hadé. Nalika direkayasa leres, komposit lawon karbon tiasa ngahontal kakuatan sareng kaku tina logam dina hemat beurat anu signifikan. Karbon lawon cocog sareng sagala rupa sistem résin dina awan epoxy, poliéster sareng résin éster vinil.
CAR (1)

Aplikasi
Komposit sareng produk urang seueur diterapkeun dina industri tenaga angin, industri damel kapal, industri olahraga, éta
industri transportasi, aparat médis sareng industri instrumen, industri mesin tekstil, industri mesin industri, industri alat musik, industri alat fotografik sareng industri gedong.
1. Suku Cadang Mobil Pasar
2. Barang, spoiler, bumper, dash, jsb.
3. Laut
4. Kanu, kayak, dayung, dayung, jst.
5. Barang Olahraga
6. Sapédah pigura, snowboard, skateboards, hoki sareng lacrosse
7. Shaft, klub golf, jsb.
8. Aplikasi sanés
9. Bilah rotor, gir, mobil sareng pesawat anu dikontrol radio, sareng sajabana.
CAR (2)

Kauntungannana: 
● kakuatan tarik tinggi sareng penetrasi sinar
● Permukaan anu saé, harga pabrik
● Abrasi sareng résistansi korosi
● beurat enteng, gampang diwangun
● Kisaran suhu anu lega
● Jenis: 1k, 1,5, 3k, 6k, 12k, 24k
● konduktivitas listrik tinggi

Émbaran parusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2012, mangrupikeun produsen fiberglass profesional di Cina kalér, anu perenahna di Guangzong County, Xingtai City, Hebei Province. China. Salaku perusahaan fiberglass propésional, utamina ngadamel sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa produk jenis fiberglass E, sapertos fiberglass roving, fiberglass dicincang untaian, fiberglass dicincang strand mat, fiberglass anyaman roving, needled mat, fiberglass lawon sareng sajabana. Ieu seueur dianggo dina industri konstruksi, industri otomotif, pesawat sareng aréa ngawangun kapal, industri kimia sareng kimia, listrik sareng éléktronika, olahraga sareng luang, lapangan panyalindungan lingkungan sapertos énergi angin, gabungan tina sababaraha pipa sareng bahan insulasi termal. E-glass produk cocog sareng sababaraha résin, sapertos EP / UP / VE / PA sareng sajabina.
CAR (3)

palayanan
CAR (4)
CAR (5)
CAR (7)
CAR (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan