1200Tex 2400Tex Fiberglass Langsung Roving Ti Cina

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fiberglass Roving (8)
Panjelasan Produk
E-kaca serat Kaca Roving langsung kompatibel jeung résin poliéster teu jenuh jeung vinyl éster resion.It utamana dipaké pikeun suku cadang mobil, alat listrik, kerak tank, gabungan-tipe pelat tank cai jeung instrumen olahraga, jsb.
kinerja dicincang alus, distribusi alus, anti statik sarta flowability alus dina pencét kapang; speed solusi acetone béda nurutkeun requests béda; bahan komposit anu kakuatan mékanis tinggi, prformance permukaan alus teuing.

FIEC (1)

FIEC (2)

Spésifikasi

Barang TEX Diaméterna (um) LOI(%) Mol(%) Résin Vompatible
Fiberglass langsung Roving 2000-4800 22-24 0.40-0.70 ≤0.10 UP
Fiberglass langsung Roving 300-1200 13-17 0.40-0.70 ≤0.10 UP VE EP
Fiberglass langsung Roving 300-4800 13-24 0.40-0.70 ≤0.10 UP VE EP
Fiberglass langsung Roving 300-2400 13-24 0.35-0.55 ≤0.10 Nepi VE EP PF

Fitur produk
1.Even tegangan, kinerja dicincang alus teuing jeung dispersi, pangabisa aliran alus dina pencét kapang.
2.Fast tur lengkep baseuh-kaluar.
3.Low statik, euweuh fuzz.
kakuatan mékanis 4.High.

Pamakéan produk
Produk rengse bisa minuhan skyscraping bursting kakuatan sarta endure kamampuhan paménta capé, cocog
pikeun pipa tekanan tinggi na peti tekanan sarta runtuyan tube insulated sarta tegangan tinggi / low dina eletric nu
sawah.Loba dipaké pikeun kutub tenda, FRP panto jeung jandéla jsb.
layar windows (4)

Paket & Pangiriman
Unggal gulungan kira 18KG, 48/64 gulungan baki, 48 gulungan anu 3 floors na 64 gulungan anu 4 floors.Wadah 20-suku nahan sakitar 22 ton.
Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi sateuacanna mayar salajengna.
layar windows (5)
layar windows (5)
layar windows (5)
Jasa Kami
layar windows (5)
layar windows (5)
layar windows (10)
Q1: Dupi anjeun pabrik?Dimana anjeun lokasina?
A: kami produsén.

Q2: Naon MOQ?
A: Biasana 1 Ton

Q3: Paket & Pengiriman barang.
A: pakét Normal: karton (kaasup dina harga ngahiji)
Packge husus: kudu ngecas nurutkeun kaayaan sabenerna.
Pengiriman barang normal: pengiriman barang anu dicalonkeun anjeun.

Q4: Nalika abdi tiasa nawiskeun?
A: Urang biasana cutatan dina 24 jam sanggeus kami meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun hargana, mangga nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun, supados urang tiasa ngabales prioritas anjeun.

Q5: Kumaha anjeun ngecas waragad sampel?
A: Lamun perlu sampel tina stock urang, urang bisa nyadiakeun ka anjeun haratis, tapi anjeun kudu mayar charge.If angkutan barang anjeun peryogi ukuran husus, Urang bakal ngecas fee pembuatan sampel nu refundable mun anjeun nempatkeun hiji urutan. .

Q6: Naon waktos pangiriman anjeun pikeun produksi?
A: Upami urang gaduh saham, tiasa pangiriman dina 7 dinten;upami tanpa saham, peryogi 7 ~ 15 dinten!
YuNiu Fiberglass Manufaktur
kasuksésan anjeun bisnis urang!
Aya patarosan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.


  • saméméhna:
  • Teras: