1200Tex 2400Tex Fiberglass Roving langsung Ti Cina

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fiberglass Roving (8)
Panjelasan Produk
Serat E-kaca Kaca Roving langsung kompatibel sareng résin poliéster henteu jenuh sareng résion éster vinil. Hal ieu utamina dianggo pikeun bagian mobil, alat listrik, kerak tank, pelat tank cai sareng gabungan alat-alat olahraga, jsb.
Kinerja anu dicincang saé, distribusi anu saé, anti statis sareng flowability saé dina kapang cetakan; Kacepetan larutan aseton anu béda-béda numutkeun pamundut anu béda; Bahan-bahan komponén kakuatan mékanis anu luhur, permukaan anu alus teuing.

FIEC (1)

FIEC (2)

Spésifikasi

Barang TEX Diaméter (um) LOI (%) Mol (%) Résin kompatibel
Fiberglass langsung Roving 2000-4800 22-24 0.40-0.70 ≤0.10 NANGTUNG
Fiberglass langsung Roving 300-1200 13-17 0.40-0.70 ≤0.10 UP VE EP
Fiberglass langsung Roving 300-4800 13-24 0.40-0.70 ≤0.10 UP VE EP
Fiberglass langsung Roving 300-2400 13-24 0.35-0.55 ≤0.10 UP VE EP PF

Fitur Produk
Tegangan 1.Even, kinerja dicincang alus teuing jeung dispersi, kamampuan aliran alus dina kapang cetakan.
2. Gancang sareng lengkep baseuh-kaluar.
3. low statis, teu fuzz.
4. kakuatan mékanis luhur.

Pamakéan Produk
Produk réngsé bisa minuhan kakuatan bursting pencakar langit sareng tahan paménta kamampuan capé, cocog
pikeun pipa tekanan tinggi sareng wadah tekanan sareng seri tabung terisolasi sareng tegangan tinggi / rendah dina eletric
sawah. Digunakeun sacara lega pikeun tihang tenda, panto FRP sareng windows jsb.
windowsscreen (4)

Pakét & Kiriman
Unggal gulung sakitar 18KG, 48/64 gulung dulang, 48 gulung aya 3 lantai sareng 64 gulung aya 4 lantai. Kontainer 20-suku nyeepkeun sakitar 22 ton.
Pengiriman: ku laut atanapi ku hawa
Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna saterasna.
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
Jasa Urang
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
windowsscreen (10)
Q1: Naha anjeun pabrik? Dimana anjeun ayana?
A: kami pabrik.

P2: Naon MOQ na?
A: Biasana 1 Ton

Q3: Paket & Pengiriman.
A: Paket normal: karton (Incuded dina harga ngahiji)
Pakét Khusus: kedah ngecas numutkeun kaayaan anu saleresna.
Pangiriman normal: pengiriman barang anu ditunjukkeun anjeun diteruskeun.

Q4: Iraha kuring tiasa nawiskeun?
A: Urang biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun harga pls nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun, sahingga kami tiasa ngawaler prioritas anjeun.

Q5: Kumaha anjeun ngecas biaya sampel?
A: Upami anjeun peryogi sampel tina stok kami, kami tiasa nyayogikeun gratis, tapi anjeun kedah mayar muatan angkutan barang. Upami anjeun peryogi ukuran khusus, Kami bakal ngeusi batre biaya pembuatan sampel anu tiasa dibalikeun nalika anjeun mesen .

Q6: Naon waktos kiriman anjeun pikeun produksi?
A: Upami urang gaduh saham, tiasa kintun dina 7 dinten; upami tanpa stok, peryogi 7 ~ 15 dinten!
Pabrikan Fiberglass YuNiu
Kasuksésan anjeun nyaéta bisnis kami!
Naon waé patarosan, mangga ngahubungan kami sacara bébas.


  • Saméméhna:
  • Teras: