100 gsm / 160gsm Fiberglass Bolong

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

DFA (1)
Panjelasan Produk
Fiberglass bolong nyaéta fiberglass leno lawon salaku substrat, lapisan polimér anti émulsi saatos perendaman, anu ngagaduhan résistansi alkali anu hadé, kalenturan sareng kakuatan tarik anu kuat, éta tiasa seueur dianggo dina sistem pagawean isolasi luar (EIFS), sistem atap, marmer, jsb.

DFA (2)

DFA (3)

Spésifikasi

Barang Total beurat (gsm) Ukuran bolong (mm) Nganyam
Bolong kaca 110gsm 4 * 4 leno
Bolong kaca 160gsm 6 * 6 leno

Fitur Produk
1. stabilitas kimia saé. Éta tahan ka alkali, asam, cai, érosi semén sareng korosi kimia sanésna; éta kakuatan kuat ngariung sareng résin sareng gampang leyur dina styrene.
2. kakuatan tinggi, modulus tinggi sareng beurat enteng.
3. Stabilitas dimensi anu hadé, heuras, datar, henteu gampang ngaleutikan, deform sareng posisi.
4. résistansi dampak anu saé. (Kusabab kakuatan sareng kateguhanna anu luhur)
5. Anti kapang sareng pangusir serangga.
6. Pencegahan seuneu, pelestarian panas, insulasi sora sareng insulasi panas.
DFA (4)

Aplikasi
1) Bahan penguat témbok (sapertos bolong témbok fiberglass, témbok GRC, papan insulasi témbok internal EPS, papan gypsum, sareng sajabana)
2) Produk semén anu ditingkatkeun (sapertos tiang Romawi, asu, sareng sajabana).
3) Granit, mosaic net, marmer back net.
4) lawon mémbran waterproof na hateup aspal waterproofing.
5) Nguatkeun bahan rangka tina palastik sareng produk karét.
6) Papan seuneu.
7) lawon handap tina grinding roda.
DFA (5)

Pakét & kiriman
Fiberglass bolong biasana dibungkus dina kantong poliétilén, teras 4 gulung dikemas kana kotak bergelombang anu cocog. Wadah standar 20-suku tiasa dieusi sakitar 70.000 m2 bolong kaca fiberglass, sareng wadah 40-suku tiasa dieusi sakitar 150.000 mesh bolong kaca.
Transportasi: laut atanapi hawa
Detil pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna


DFA (6)

Jasa Urang
Parusahaan urang gaduh departemén jasa saatos-diobral profésional kami khusus, produk parantos nikmati pamor tinggi di domestik sareng populér di pasar internasional ogé. Misi kami nyaéta ngaladénan pembelian bahan komposit global, supados kahirupan masarakat langkung aman, langkung lingkungan. Kusabab didirikeun taun 2012, kalayan tim penjualan anu sampurna di bumi sareng di mancanagara. Produk kami parantos dijual ka dalapan puluh genep nagara. Urang ayeuna gaduh pangsa pasar di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah sareng Kidul-Wétan Asia. Pasihan kami kasempetan, sareng kami bakal balikkeun anjeun kalayan wareg. Kami leres-leres ngarepkeun damel sareng anjeun dina tangan.

DFA (7)
DFA (8)


  • Saméméhna:
  • Teras: