Fiberglass langsung Roving

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fiberglass Roving (8)
Panjelasan Produk
Pabrik Pasokan Alkali Resistant / ar fiber Glass Roving khusus dilakukeun pikeun prosés ngabéréskeun filamén sareng pultrusion, cocog sareng résin epoksi, kalayan agén penyembuhan asam angydride atanapi amina.
Produk réngsé tiasa minuhan paménta kakuatan bursting tinggi, cocog pikeun pipa tekanan tinggi sareng wadah tekanan
Naon fitur produk roving fiberglass roving kami & kaunggulan
Kinerja anu dicincang saé, distribusi anu saé, anti statis sareng flowability saé dina kapang cetakan;
Kacepetan larutan acétone anu béda-béda numutkeun pamundut anu béda;
Bahan komposit anu kakuatan mékanis tinggi, kinerja permukaan alus teuing;
Gampang baseuh, performa listrik (insulasi) kuat.

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Spésifikasi

Barang TEX Diaméter (um) LOI (%) Mol (%) Résin cocog
Fiberglass Roving 2000-4800 22-24 0.40-0.70 ≤0.10 NANGTUNG
Fiberglass Roving 300-1200 13-17 0.40-0.70 ≤0.10 UP VE EP
Fiberglass Roving 300-4800 13-24 0.40-0.70 ≤0.10 UP VE EP
Fiberglass Roving 300-2400 13-24 0.35-0.55 ≤0.10 UP VE EP PF

Fitur Produk
Tegangan 1.Even, kinerja dicincang alus teuing jeung dispersi, kamampuan aliran alus dina kapang cetakan.
2. Gancang sareng lengkep baseuh-kaluar.
3. low statis, teu fuzz.
4. kakuatan mékanis luhur.

Pamakéan Produk
Produk réngsé bisa minuhan kakuatan bursting pencakar langit sareng tahan paménta kamampuan capé, cocog
pikeun pipa tekanan tinggi sareng wadah tekanan sareng seri tabung terisolasi sareng tegangan tinggi / rendah dina eletric
sawah. Digunakeun sacara lega pikeun tihang tenda, panto FRP sareng windows jsb.
windowsscreen (4)

Pakét & Kiriman
Unggal gulung sakitar 18KG, 48/64 gulung dulang, 48 gulung aya 3 lantai sareng 64 gulung aya 4 lantai. Kontainer 20-suku nyeepkeun sakitar 22 ton.
Pengiriman: ku laut atanapi ku hawa
Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna saterasna.
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)

Kauntungan urang
windowsscreen (7)
windowsscreen (7)

windowsscreen (10)
Q1: Naha anjeun pabrik? Dimana anjeun ayana?
A: kami pabrik.

P2: Naon MOQ na?
A: Biasana 1 Ton

Q3: Paket & Pengiriman.
A: Paket normal: karton (Kalebet dina harga ngahiji)
Paket Khusus: kedah ngecas numutkeun kaayaan anu saleresna.
Pangiriman normal: pengiriman barang anu ditunjukkeun anjeun diteruskeun.

Q4: Iraha kuring tiasa nawiskeun?
A: Urang biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun harga pls nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anjeun, sahingga kami tiasa ngawaler prioritas anjeun.

Q5: Kumaha anjeun ngecas biaya sampel?
A: Upami anjeun peryogi sampel tina stok kami, kami tiasa nyayogikeun gratis, tapi anjeun kedah mayar muatan angkutan barang. Upami anjeun peryogi ukuran khusus, Kami bakal ngeusi batre biaya pembuatan sampel anu tiasa dibalikeun nalika anjeun mesen .

Q6: Naon waktos kiriman anjeun pikeun produksi?
A: Upami urang gaduh saham, tiasa kintun dina 7 dinten; upami tanpa stok, peryogi 7 ~ 15 dinten!
Pabrikan Fiberglass YuNiu
Kasuksésan anjeun nyaéta bisnis kami!
Naon waé patarosan, mangga ngahubungan kami sacara bébas.


  • Saméméhna:
  • Teras: