Panas-tahan serat Kaca Anyaman Roving kalawan kualitas luhur

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

MAT (1)
Panjelasan Produk
Serat Kaca Woven Roving tahan panas cocog sareng poliéster teu jenuh, éster vinyl, époksi sareng résin fénolik.Ieu loba dipaké dina leungeun iklas up, kapang pencét, GRP ngabentuk prosés jeung prosés robot pikeun rancang parahu, kapal, pesawat, bagian mobil, panels, tanghi gudang.
Iwal spésifikasi normal, spésifikasi husus bisa ngaropéa.

FACBRI (2)

FACBRI (1)

Spésifikasi

Barang

Tex

Jumlah lawon

(akar/cm)

Unit massa wewengkon

(g/m)

Kakuatan putus (N)

Lebar (mm)

Bungkus benang

Benang weft

Bungkus benang

Benang weft

Bungkus benang

Benang weft

EWR200

180

180

6.0

5.0

200±15

1300

1100

30-3000

EWR300

300

300

5.0

4.0

300±15

1800

1700

30-3000

EWR400

576

576

3.6

3.2

400±20

2500

2200

30-3000

EWR500

900

900

2.9

2.7

500±25

3000

2750

30-3000

EWR600

1200

1200

2.6

2.5

600±30

4000

3850

30-3000

EWR800

2400

2400

1.8

1.8

800±40

4600

4400

30-3000

Fitur produk
1. Lungsi na weft roving Blok dina cara paralel tur datar, hasilna tegangan seragam.
2. serat Densely Blok, hasilna stabilitas diménsi luhur sarta nyieun handing gampang.
3. pangabisa kapang alus, saum sareng lengkep baseuh dina résin, hasilna produktivitas tinggi.
4. Alus transparansi jeung kakuatan tinggi produk komposit.

FACBRI (2)

FACBRI (1)

Pamakéan produk
Aplikasi utama: otomotif, kapal, gratings, bak mandi, FRP komposit, tanghi, waterproof, tulangan, insulasi, nyemprot, gun semprot, tikar, gmt, parahu, csm, frp, panel, awak mobil, nyulam, dicincang untaian, pipa, gips kapang, hulls kapal, tanaga angin, wilah angin, orat kapal hulls, parahu fiberglass, fiberglass pools, fiberglass tanki lauk, fiberglass kapal fishing, fiberglass molds, fiberglass rod, fiberglass kolam renang, fiberglass parahu kapang, fiberglass pool, fiberglass chopper gun, gun semprot fiberglass, tank cai orat, bejana tekanan fiberglass, kutub fiberglass, kolam ikan fiberglass, résin fiberglass, awak mobil fiberglass, panels fiberglass, tangga fiberglass, insulasi fiberglass, kolek fiberglass, fiberglass mobil hateup tenda luhur, patung fiberglass, orat grating, fiberglass rebar, serat gelas beton bertulang, serat gelas kolam renang jsb.
MAT (4)

Paket & Pangiriman
Hiji roll dina hiji polybag, teras hiji roll dina hiji karton, teras packing Usuk, 35kg / roll nyaeta standar beurat roll tunggal.
Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
Rincian pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna
MAT (5)
Inpormasi Perusahaan
MAT (6)

Jasa Kami
MAT (7)
MAT (7)
MAT (7)
MAT (7)

layar windows (10)
Q1: Palanggan mana anu perusahaan anjeun lulus pamariksaan pabrik?
UK, UAE, Arab Saudi, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Jepang, Thailand, Vietnam

Q2: Sabaraha lami waktos pangiriman normal anjeun?
produk biasa 7-15 poé, produk ngaropéa 15-20 poé

Q3: Naha produk anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?Upami kitu, naon kuantitas pesenan minimum?
Taya produk konvensional, produk ngaropéa 1 ton

Q4: Naon total kapasitas anjeun?
500000 ton / taun

Q5: Sabaraha ageung perusahaan anjeun?Naon nilai kaluaran taunan?
200 urang, dua pausahaan domestik jeung hiji cabang Thailand

Q6: Naon kategori husus produk anjeun?
benang serat kaca, serat kaca dicincang benang, kaca serat grid lawon, kaca serat multi axial, kaca serat grid lawon


  • saméméhna:
  • Teras: