Panas-tahan Kaca serat Woven Roving kalayan kualitas luhur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

MAT (1)
Panjelasan Produk
Serat Kaca tahan panas Tenun Roving cocog sareng poliéster henteu jenuh, éster vinil, epoxy sareng résin fenolik. Éta seueur dianggo dina panangan tangan, cetakan pers, prosés ngabentuk GRP sareng prosés robot pikeun ngadamel parahu, kapal, pesawat, bagian mobil, panel, tank panyimpenan.
Kacuali spésifikasi normal, spésipikasi Husus tiasa diluyukeun.

FACBRI (2)

FACBRI (1)

Spésifikasi

Barang

Tex

Cacah lawon

(akar / cm)

Jisim hijian

(g / m)

Kakuatan pegatna (N)

Lebar (mm)

Bungkus benang

Benang pakan

Bungkus benang

Benang pakan

Bungkus benang

Benang pakan

EWR200

180

180

6.0

5.0

200 ± 15

1300

1100

30-3000

EWR300

300

300

5.0

4.0

300 ± 15

1800

1700

30-3000

EWR400

576

576

3.6

3.2

400 ± 20

2500

2200

30-3000

EWR500

900

900

2.9

2.7

500 ± 25

3000

2750

30-3000

EWR600

1200

1200

2.6

2.5

600 ± 30

4000

3850

30-3000

EWR800

2400

2400

1.8

1.8

800 ± 40

4600

4400

30-3000

Fitur Produk
1. Warp sareng weft roving dijajarkeun dina cara anu sajajar sareng datar, ngahasilkeun tegangan seragam.
2. Serat anu dijajarkeun pisan, ngahasilkeun stabilitas dimensi anu luhur sareng ngajantenkeun gampang ditangan.
3. Kamampuan kapang anu saé, gancang sareng lengkep baseuh dina résin, ngahasilkeun produktivitas anu luhur.
4. transparansi saé sareng kakuatan tinggi produk komposit.

FACBRI (2)

FACBRI (1)

Pamakéan Produk
Aplikasi utama: otomotif, kapal, kisi, bak mandi, komposit FRP, tank, waterproof, tulangan, insulasi, nyemprot, gun spray, mat, gmt, boat, csm, frp, panel, body car, knitting, dicincang untai, pipa, gypsum kapang, lambung kapal, tanaga angin, wilah angin, tangkuban parahu gelas kaca, parahu gentian kaca, kolam renang fiberglass, tangki lauk fiberglass, kapal pancing serat kaca, cetakan fiberglass, batang fiberglass, kolam renang fiberglass, fiberglass boat molds, fiberglass pool, fiberglass chopper gun, gun semprot fiberglass, tank cai fiberglass, pembuluh tekanan fiberglass, kutub fiberglass, kolam lauk fiberglass, résin fiberglass, awak mobil fiberglass, panels fiberglass, tangga fiberglass, insulasi fiberglass, fiberglass dinghy, fiberglass car roof top, fiberglass patung, fiberglass grating, fiberglass rebar, serat kaca beton bertulang, serat kaca kolam renang sareng sajabana
MAT (4)

Pakét & Kiriman
Hiji gulung dina hiji polybag, teras hiji gulung dina hiji karton, teras pallet packing, 35kg / roll mangrupikeun standar gulungan tunggal standar.
Pengiriman: ku laut atanapi ku hawa
Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna
MAT (5)
Informatio Perusahaan
MAT (6)

Jasa Urang
MAT (7)
MAT (7)
MAT (7)
MAT (7)

windowsscreen (10)
Q1: Pelanggan mana anu gaduh perusahaan anjeun ngaliwat pamariksaan pabrik?
Inggris, UEA, Arab Saudi, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Jepang, Thailand, Vietnam

Q2: Sabaraha lami waktos pangiriman normal anjeun?
Produk biasa 7-15 dinten, produk khusus 15-20 dinten

Q3: Naha produk anjeun ngagaduhan jumlah minimum order? Upami kitu, naon jumlah minimum order?
Teu aya produk konvensional, produk khusus 1 ton

Q4: Naon total kapasitas anjeun?
500000 ton / taun

Q5: Sakumaha ageung perusahaan anjeun? Naon nilai kaluaran taunan?
200 jalma, dua perusahaan domestik sareng hiji cabang Thailand

Q6: Naon kategori khusus produk anjeun?
Benang serat kaca, serat kaca dicincang benang, serat kaca garingan lawon, gelas serat multi aksial, gelas serat gelas lawon


  • Saméméhna:
  • Teras: