Fiberglass Roving Fiberglass Benang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

AI (1)
Panjelasan Produk
Benang Fiberglass mangrupikeun bahan insulasi listrik, lawon industri éléktronik, tabung sareng bahan baku lawon industri sanés. Éta "s seueur dianggo pikeun papan sirkuit, anyaman sagala jinis lawon dina ruang lingkup penguatan, insulasi, tahan korosi, tahan panas sareng sajabina.
Benang fiberglass mangrupikeun benang pulas fiberglass. Kakuatan luhurna, tahan korosi, luhur
résistansi suhu, nyerep Uap, kinerja insulasi listrik anu saé, dianggo dina anyaman, casing, kawat sekering tambang, sareng lapisan lapisan kabel, gulungan mesin listrik sareng peralatan bahan insulasi, sababaraha benang anyaman mesin, sareng benang industri sanés.

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Spésifikasi

Jenis

Kaca

Diaméter filamén

Ketik di Amérika Serikat

Gelar Pulas

EC9-33X1X2

E

Jam 9 ECG 150 1/2 S65
EC9-33X1X3

E

Jam 9 ECG 150 1/3 S65
EC9-33X2X3

E

Jam 9 ECG 150 2/3 S110
EC9-68X1X0

E

Jam 9 ECG 75 1/0 Z28-35
EC9-68X1X2

E

Jam 9 ECG 75 1/2 S28-110
EC9-136x1x0

E

Jam 9 ECG 37 1/0 Z28-35
EC9-136x1x2

E

Jam 9 ECG 37 1/0 S28-110
EC5.5-12X1X0

E

5.5um ECD450 1/0 S40
EC5.5-12X1X2

E

5.5um ECD450 1/2 S40
CC9-33X1X2

C

Jam 9 CCG150 1/2 S28-100
CC9-33X2X2

C

Jam 9 CCG 150 2/2 S28-100

Aplikasi
1.Waven Fiberglass bolong (benang umum pikeun lambung, roving pikeun pakan)
2.Weaving rupa-rupa lawon éléktronik
3. Kawat kabel dikepang Cladding
4. selang casing
5. sekering bridal
6. Bahan insulasi pikeun ngadamel gulungan listrik, jsb.
windowsscreen (5)

Pakét & kiriman
Éta nganggo kertas bobbin atanapi bobbin plastik, produk bérésna dilebetkeun kana kantong Poliétilén, kenceng kantong, teras lebetkeun benang fiberglass kana karton, tungtungna pasang kana palét.
Pangiriman: Ngaliwatan laut atanapi ku hawa.
Detil pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran anu maju.
windowsscreen (5)

Kauntungan produk
1. Bahan benang serat kaca nyaéta ukuranana Silane, kalayan integritas anu saé, tegangan seragam, sareng kakuatan tarik anu luhur.
2. Benang serat kaca kami gaduh Minimal Fuzz nalika diolah.
3. benang serat kaca kami ngagaduhan impregnasi anu saé, dispersi serat anu saé, sareng sipat mékanis komposit anu luhur.
4. Strands gampang kabuka pikeun ngalaan filaménna kalayan kakuatan tinggi damel minimal
5. Laju abrasi garing dina titik kontak creel.
6. Kami ogé tiasa ngahasilkeun numutkeun kabutuhan pelanggan.
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)

Jasa Urang
windowsscreen (5)
windowsscreen (5)

Q1. Naon bedana produk anjeun diantara sasama?
Pangiriman dijamin, kualitas saluyu sareng standar internasional, saluyu sareng standar uji coba EU anu paling luhur

Q2. Kumaha produk anjeun diwangun? Naon matéri khusus na?
Éta kalebet kalebet silika, pirofilit, pasir kuarsa, batu kapur, dolomit, lahir sareng brucite

Q3. Naha anjeun mayar kanggo kapang? Sabaraha éta? Naha tiasa dipulangkeun deui? Kumaha cara ngabalikeunana?
Henteu aya biaya kanggo ngabuktoskeun

Q4. Naon sertifikasi anu parantos lulus ku perusahaan anjeun?
ISO9001 CE

P5.Na konsumén anu gaduh perusahaan anjeun ngaliwat pamariksaan pabrik?
Inggris, UEA, Arab Saudi, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Jepang, Thailand, Vietnam


  • Saméméhna:
  • Teras: