Fiberglass Roving Fiberglass Benang

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

AI (1)
Panjelasan Produk
Benang Fiberglass nyaéta bahan insulasi listrik, lawon industri éléktronik, tabung sareng bahan baku lawon industri lianna.Ieu loba dipaké pikeun circuit board, anyaman sagala jinis fabrics dina lingkup tulangan, insulasi, résistansi korosi, résistansi panas jeung saterusna.
Benang fiberglass nyaéta benang pulas fiberglass.Kakuatan anu luhur, résistansi korosi, luhur
résistansi suhu, nyerep Uap, kinerja insulating listrik alus, dipaké dina anyaman, casing, kawat sekering milik, sarta lapisan palapis kabel, windings tina mesin listrik sarta parabot insulating bahan, rupa-rupa mesin anyaman benang, sarta benang industri lianna.

Pita perekat diri fiberglass (3)

Pita perekat diri fiberglass (3)

Spésifikasi

Tipe

Kaca

Diaméter filamén

Ketik di AS

Gelar Pulas

EC9-33X1X2

E

9 emh ECG 150 1/2 S65
EC9-33X1X3

E

9 emh ECG 150 1/3 S65
EC9-33X2X3

E

9 emh ECG 150 2/3 S110
EC9-68X1X0

E

9 emh ECG 75 1/0 Z28-35
EC9-68X1X2

E

9 emh ECG 75 1/2 S28-110
EC9-136x1x0

E

9 emh ECG 37 1/0 Z28-35
EC9-136x1x2

E

9 emh ECG 37 1/0 S28-110
EC5.5-12X1X0

E

5,5um ECD450 1/0 S40
EC5.5-12X1X2

E

5,5um ECD450 1/2 S40
CC9-33X1X2

C

9 emh CCG150 1/2 S28-100
CC9-33X2X2

C

9 emh CCG 150 2/2 S28-100

Aplikasi
1. Woven Fiberglass bolong (benang umum pikeun Lungsi, roving pikeun weft)
2.Weaving rupa lawon éléktronik
3. Braided kawat kabel Cladding
4. casing braided
5. sekering braided
6.Insulation bahan pikeun nyieun windings listrik, jsb.
layar windows (5)

Paket & kiriman
Ieu dipake kertas bobbin atawa bobbin plastik, produk rengse nempatkeun kana kantong Poliétilén, nyepetkeun kantong, lajeng nempatkeun benang fiberglass kana karton nu, tungtungna ditunda Usuk nu.
Pangiriman: Ku laut atanapi ku hawa.
Rincian pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran canggih.
layar windows (5)

Keunggulan Produk
1.The bahan tina benang serat gelas nyaeta Silane sizing, kalawan integritas alus, tegangan seragam, sarta kakuatan tensile tinggi.
2.Our benang serat kaca boga Minimal Fuzz salila ngolah.
3.Our benang serat kaca boga impregnation alus, dispersi serat alus, sarta sipat mékanis komposit tinggi.
4.Strands gampang kabuka pikeun ngalaan filamén maranéhanana kalayan kakuatan tinggi kerja minimal
Laju 5.Low of abrasion garing leuwih titik kontak creel.
6. Urang ogé bisa ngahasilkeun nurutkeun customer urang diperlukeun.
layar windows (5)
layar windows (5)
layar windows (5)
layar windows (5)

Jasa Kami
layar windows (5)
layar windows (5)

Q1.Naon bédana produk anjeun diantara peers?
Pangiriman dijamin, kualitas saluyu sareng standar internasional, saluyu sareng standar tés EU pangluhurna

Q2.Kumaha produk anjeun diwangun?Naon bahan husus?
Ieu utamana ngawengku silika, pyrophyllite, keusik quartz, kapur, dolomit, bornite na brucite.

Q3.Naha anjeun ngecas pikeun kapang?Sabaraha éta?Dupi éta tiasa dipulangkeun?Kumaha mulangkeunana?
Henteu aya biaya pikeun ngabuktoskeun

Q4.Naon sertifikasi perusahaan anjeun parantos lulus?
ISO9001 CE

Q5.Which konsumén geus parusahaan anjeun lulus inspeksi pabrik?
UK, UAE, Arab Saudi, Afrika Kidul, Koréa Kidul, Jepang, Thailand, Vietnam


  • saméméhna:
  • Teras: