Fiberglass Emulsion e sagelas serat kaca mat 450

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

MAT (1)
Panjelasan Produk
E-kaca serat Kaca Roving langsung kompatibel jeung résin poliéster teu jenuh jeung vinyl éster resion.It utamana dipaké pikeun suku cadang mobil, alat listrik, kerak tank, gabungan-tipe pelat tank cai jeung instrumen olahraga, jsb.
kinerja dicincang alus, distribusi alus, anti statik sarta flowability alus dina pencét kapang; speed solusi acetone béda nurutkeun requests béda; bahan komposit anu kakuatan mékanis tinggi, prformance permukaan alus teuing.

MAT (2)

MAT (3)

Spésifikasi

Barang

beurat standar (g/m2)

Lebar (mm)

Leungitna dina ignition (%)

Uap (%)

résin cocog

EMC225

225

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC300

300

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC380

380

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC450

450

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC600

600

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC900

900

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

Fitur produk
1. ketebalan seragam, softness jeung karasa alus.
2. kasaluyuan Alus kalawan résin, gampang sagemblengna baseuh-kaluar.
3. Saum sareng konsisten speed baseuh-kaluar dina résin jeung manufacturability alus.
4. Sipat mékanis alus, motong gampang.
5. Alus panutup kapang, cocog pikeun modeling wangun kompléks.

Pamakéan produk
Produk rengse bisa minuhan skyscraping bursting kakuatan sarta endure kamampuhan paménta capé, cocog
pikeun pipa tekanan tinggi na peti tekanan sarta runtuyan tube insulated sarta tegangan tinggi / low dina eletric nu
sawah.Loba dipaké pikeun kutub tenda, FRP panto jeung jandéla jsb.
MAT (4)

Paket & Pangiriman
Hiji roll dina hiji polybag, teras hiji roll dina hiji karton, teras packing Usuk, 35kg / roll nyaeta standar beurat roll tunggal.
Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
Rincian pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna
MAT (5)
MAT (6)

Jasa Kami
Pausahaan kami ngagaduhan jabatan jasa saatos-jualan profésional khusus, produk parantos ngagaduhan pamor anu luhur di domestik sareng populér di pasar internasional ogé.Misi kami nyaéta pikeun ngalayanan pameseran bahan komposit global, ngajantenkeun kahirupan masarakat langkung aman, langkung lingkungan.Kusabab ngadeg di 2012, jeung tim jualan sampurna di imah jeung di luar negeri. Produk kami geus dijual ka dalapan puluh genep nagara. Urang ayeuna boga pangsa pasar di Éropa, Kalér jeung Amérika Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah jeung Tenggara. Asia.Masihan kami kasempetan, sarta kami bakal balik anjeun kalawan satisfaction.We tulus kasampak maju ka gawé bareng anjeun leungeun dina leungeun.
MAT (7)
MAT (8)

layar windows (10)

Q1: Naon pesaing anjeun di bumi sareng di luar negeri?Dibandingkeun sareng aranjeunna, naon kaunggulan sareng kalemahan anjeun?
Cina Jushi, Taishan orat, Sichuan Weibo, CNBM, Owens Corning

Q2: Naon wewengkon pasar anjeun utamana nutupan?
Sadayana gaduh....

Q3: Naon saluran anjeun pikeun ngembangkeun konsumén?
Pameran Internasional, promosi Google, Alibaba, madeinchina, SNS, jsb

Q4: Dupi anjeun gaduh brand sorangan?
Yuniu serat kaca

Q5: Naha anjeun hadir pameran?Naon rinci?
Dubai, BIG5, Vietnam, Thailand,

Q6: Naon alat komunikasi online anjeun gaduh?
WhatsApp, Facebook, Skype, 008618833998929


  • saméméhna:
  • Teras: