Fiberglass Emulsion e gelas serat kaca mat 450

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

MAT (1)
Panjelasan Produk
Serat E-kaca Kaca Roving langsung kompatibel sareng résin poliéster henteu jenuh sareng résion éster vinil. Hal ieu utamina dianggo pikeun bagian mobil, alat listrik, kerak tank, pelat tank cai sareng gabungan alat-alat olahraga, jsb.
Kinerja anu dicincang saé, distribusi anu saé, anti statis sareng flowability saé dina kapang cetakan; Kacepetan larutan aseton anu béda-béda numutkeun pamundut anu béda; Bahan-bahan komponén kakuatan mékanis anu luhur, permukaan anu alus teuing.

MAT (2)

MAT (3)

Spésifikasi

Barang

Beurat standar (g / m2)

Lebar (mm)

Kaleungitan ignition (%)

Uap (%)

Résin cocog

EMC225

225

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC300

300

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC380

380

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC450

450

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC600

600

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

EMC900

900

1040/1270/2080 ≤3300

2-6

≤0.2

UP VE

Fitur Produk
1. Seragam kandel, lemes sareng karasa saé.
2. saé cocog sareng résin, gampang lengkep baseuh-kaluar.
3. Laju baseuh sareng konsisten baseuh-kaluar dina résin sareng kamampuan pabrik anu saé.
4. Pasipatan mékanis anu saé, gampang motong.
5. Alus panutup anu saé, cocog pikeun modél bentuk anu rumit.

Pamakéan Produk
Produk réngsé bisa minuhan kakuatan bursting pencakar langit sareng tahan paménta kamampuan capé, cocog
pikeun pipa tekanan tinggi sareng wadah tekanan sareng seri tabung terisolasi sareng tegangan tinggi / rendah dina eletric
sawah. Digunakeun sacara lega pikeun tihang tenda, panto FRP sareng windows jsb.
MAT (4)

Pakét & Kiriman
Hiji gulung dina hiji polybag, teras hiji gulung dina hiji karton, teras pallet packing, 35kg / roll mangrupikeun standar gulungan tunggal standar.
Pengiriman: ku laut atanapi ku hawa
Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna
MAT (5)
MAT (6)

Jasa Urang
Parusahaan urang gaduh departemén jasa saatos-diobral profésional kami khusus, produk parantos nikmati pamor tinggi di domestik sareng populér di pasar internasional ogé. Misi kami nyaéta ngaladénan pembelian bahan komposit global, supados kahirupan masarakat langkung aman, langkung lingkungan. Kusabab didirikeun taun 2012, kalayan tim penjualan anu sampurna di bumi sareng di mancanagara. Produk kami parantos dijual ka dalapan puluh genep nagara. Urang ayeuna gaduh pangsa pasar di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah sareng Kidul-Wétan Asia. Pasihan kami kasempetan, sareng kami bakal balikkeun anjeun kalayan wareg. Kami leres-leres ngarepkeun damel sareng anjeun dina tangan.
MAT (7)
MAT (8)

windowsscreen (10)

Q1: Naon pesaing anjeun di bumi sareng luar negeri? Dibandingkeun sareng aranjeunna, naon kaunggulan sareng karugian anjeun?
Cina Jushi, fiberglass Taishan, Sichuan Weibo, CNBM, Owens Corning

Q2: Naon bidang pasar anu anjeun utut nutupan?
Sadayana gaduh ....

Q3: Naon saluran anjeun pikeun ngembangkeun pelanggan?
Pameran Internasional, promosi Google, Alibaba, madeinchina, SNS, jsb

Q4: Naha anjeun ngagaduhan mérek nyalira?
Serat gelas Yuniu

Q5: Naha anjeun ngiringan pameran? Naon detil na?
Dubai, BIG5, Vietnam, Thailand,

Q6: Naon alat komunikasi online anu anjeun gaduh?
WhatsApp, Facebook, Skype, 008618833998929


  • Saméméhna:
  • Teras: