Pita perekat diri fiberglass

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fiberglass self- adhesive tape (4)
Panjelasan Produk
Pita perekat diri fiberglass didamel tina bolong kaca salaku bahan dasar sareng diperpadu ku émulsi perekat diri. Produkna napel diri, langkung unggul dina kasaluyuan, sareng kuat dina stabilitas rohangan. Mangrupikeun bahan idéal pikeun industri konstruksi pikeun nyegah retakan dina tembok sareng langit-langit.

Fiberglass self- adhesive tape (1)

Fiberglass self- adhesive tape (3)

Fitur Produk
1. Sipat stabil
2. Lampu beurat
3. kakuatan tinggi
4. résistansi alkali anu saé
5. Anti-karat
6. Résistansi tahan
7. Waterproof & seuneu

Aplikasi
1. Pita serat kaca nyaéta Seuneu, beueus sareng jamur, henteu aya retakan, gelembung.
2. Papan gypsum nguatkeun sendi moyok sareng ngalereskeun retakan, liang dina drywall.
3. Nyambungkeun papan gypsum, papan partikel, hardboard sareng bahan lambar anu sanés.
4. Nempelkeun sendi tina panto sareng jandéla pigura kana témbok.
5. Ukuran retakan, juru sareng sendi dina beton, permukaan moyok.
6. Kanggo tulangan teras-terasan tina tembok sareng langit-langit.
windowsscreen (4)

Pakét & Kiriman
Numutkeun ukuran pita perekat diri fiberglass, pilem plastik, teras dibungkus dina karton.
Pangiriman: ku laut atanapi ku hawa
Detil Pangiriman: 15-20 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna
windowsscreen (5)

Émbaran parusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2012, mangrupikeun produsen fiberglass profesional di Cina kalér, anu perenahna di Guangzong County, Xingtai City, Hebei Province. China. Salaku perusahaan fiberglass propésional, utamina ngadamel sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa produk jenis fiberglass E, sapertos fiberglass roving, fiberglass dicincang untaian, fiberglass dicincang strand mat, fiberglass anyaman roving, needled mat, fiberglass lawon sareng sajabana. Ieu seueur dianggo dina industri konstruksi, industri otomotif, pesawat sareng aréa ngawangun kapal, industri kimia sareng kimia, listrik sareng éléktronika, olahraga sareng luang, lapangan panyalindungan lingkungan sapertos énergi angin, gabungan tina sababaraha pipa sareng bahan insulasi termal. E-glass produk cocog sareng sababaraha résin, sapertos EP / UP / VE / PA sareng sajabina.

windowsscreen (6)

Kauntungan urang
windowsscreen (7)

Jasa Urang
Parusahaan urang gaduh departemén jasa saatos-diobral profésional kami khusus, produk parantos nikmati pamor tinggi di domestik sareng populér di pasar internasional ogé. Misi kami nyaéta ngaladénan pembelian bahan komposit global, supados kahirupan masarakat langkung aman, langkung lingkungan. Kusabab didirikeun taun 2012, kalayan tim penjualan anu sampurna di bumi sareng di mancanagara. Produk kami parantos dijual ka dalapan puluh genep nagara. Urang ayeuna gaduh pangsa pasar di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Australia, Afrika, Wétan Tengah sareng Kidul-Wétan Asia. Pasihan kami kasempetan, sareng kami bakal balikkeun anjeun kalayan wareg. Kami leres-leres ngarepkeun damel sareng anjeun dina tangan.
windowsscreen (10)
windowsscreen (10)

windowsscreen (10)
1. Naon staf R&D anjeun? Naon kualifikasi anjeun gaduh?
3 anggota panilitian internasional sareng Asosiasi Pangembangan bahan serat serat komposit, téknologi Sunda & D top

2. Naon ideu pamekaran produk anjeun?
Jantenkeun kahirupan jalma langkung aman sareng langkung ramah lingkungan

3. Dupi anjeun nyandak logo konsumén anjeun?
Mang

4. Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?
Mang

5. Naon rencana peluncuran produk énggal anjeun?
Aya peluncuran produk énggal unggal kuartal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan