Produksi Massal 110g 18x14mesh jandela bolong pikeun panto

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

layar windows (1)
Panjelasan Produk
110g 18x14mesh jandela bolong ieu weaved ku PVC coated orat tunggal, sanggeus perlakuan panas, bolong nu jelas tur stabil, sarta ngabogaan kapasitas alus dina ventilasi jeung transparansi.Fiberglass jandela Screen ngajadikeun bahan idéal dina wangunan industri jeung tatanén tetep jauh laleur, reungit. jeung serangga leutik atawa keur kaperluan ventilasi.

layar windows (2)

layar windows (3)

Spésifikasi

Beurat (gsm)

Ukuran Jaring (mm)

Lebar (mm) Gulungan Panjang (mm) Warna
30, 45, 60, 75, 90, 110, 145, 160 4*4, 5*5 1000 sakumaha biasa 50, 100, 200 bodas, héjo, koneng, oranyeu, Biru

Fitur layar jandela fiberglass:
1) panghalang serangga éféktif.
2) Gampang dibereskeun sareng dipiceun, ngiuhan panonpoé, buktina UV.
3) Gampang beresih, No bau, alus pikeun kaséhatan.
4) bolong nyaeta seragam, euweuh garis caang dina sakabeh roll.
5) Toél lemes, euweuh crease sanggeus tilepan.
6) Seuneu tahan, kakuatan tensile alus, umur panjang.

layar windows (4)

Pamakéan produk
dipaké dina wangunan kantor luhur-tungtung, residences sarta sagala rupa wangunan, peternakan peternakan, orchards, jsb Ieu produk panyalindungan pangalusna pikeun serangga, reungit jeung flies.

layar windows (5)

Bungkusan & Pengiriman barang
waktos pangiriman 15-20days sanggeus narima deposit.
Mangpaat produk Serangga kawat netting loba dipaké dina panto jeung jandéla rupa wangunan ngalawan reungit, serangga jeung ogé pikeun misahkeun.
Bungkusan Kantong plastik bungkusan, 2 / 4 / 6 / 8 gulungan dina hiji kotak karton, teras baki (opsional)
Istilah sanésna Urang nampi CUSTOMISATION.OEM nyaeta strength.(Spec, warna, packing, jsb) logo urang

layar windows (6)

Émbaran parusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, diadegkeun taun 2012, mangrupikeun produsén orat profésional di Cina kalér, anu aya di Guangzong County, Kota Xingtai, Provinsi Hebei.Salaku perusahaan orat profésional, utamana manufactures sarta distributes rupa-rupa E tipe produk orat, kayaning orat roving, orat dicincang untaian, orat dicincang strand mat, orat anyaman roving, needled mat, lawon fiberglass jeung saterusna. dina industri konstruksi, industri otomotif, kapal terbang jeung aréa wangunan kapal, kimia jeung industri kimia, listrik jeung éléktronika, olahraga jeung luang, widang munculna panyalindungan lingkungan kawas énergi angin, kombinasi variasina tina pipa jeung insulasi termal material.The E-kaca produk anu cocog jeung rupa résin, kayaning EP / UP / VE / PA jeung saterusna.

layar windows (7)

layar windows (8)

layar windows (9)

layar windows (10)

1.Naon staf R & D anjeun?Kualifikasi naon anu anjeun gaduh?
3 anggota Panaliti Internasional sareng Asosiasi Pangembangan bahan komposit serat gelas, téknologi R&D luhur

2.What gagasan ngembangkeun produk anjeun?
Jantenkeun kahirupan masarakat langkung aman sareng langkung ramah lingkungan

3.Can anjeun mawa logo konsumén anjeun?
Mang

4.Can anjeun ngaidentipikasi produk anjeun sorangan?
Mang

5.Naon rencana peluncuran produk anyar anjeun?
Aya peluncuran produk anyar unggal kuartal

layar windows (11)

layar windows (12)


  • saméméhna:
  • Teras: