Produksi masal 110g 18x14mesh jandela bolong pikeun panto

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

windowsscreen (1)
Panjelasan Produk
110g 18x14mesh jandela bolong dianyam ku gentian kaca tunggal dilapis PVC, saatos diubaran ku panas, bolong jelas sareng stabil, sareng gaduh kapasitas anu saé dina ventilasi sareng transparansi. Layar Jandéla Fiberglass ngajantenkeun bahan idéal dina gedong industri sareng tatanén supaya jauh ngapung, reungit sareng serangga alit atanapi pikeun tujuan ventilasi.

windowsscreen (2)

windowsscreen (3)

Spésifikasi

Beurat (gsm)

Ukuran bolong (mm)

Lebar (mm) Panjang Gulung (mm) Warna
30, 45, 60, 75, 90, 110, 145, 160 4 * 4, 5 * 5 1000 sakumaha normal 50, 100, 200 bodas, héjo, konéng, oranyeu, Biru

Fitur layar jandela Fiberglass:
1) panghalang serangga anu épéktip.
2) Gampang dibenerkeun sareng dipiceun, sun-shade, buktina UV.
3) Gampang bersih, Henteu bau, saé pikeun kaséhatan.
4) bolongna seragam, henteu garis caang dina sakabeh gulung.
5) Toél lemes, henteu lipatan saatos tilepan.
6) tahan seuneu, kakuatan tarik anu hadé, umur panjang.

windowsscreen (4)

Pamakéan Produk
dipaké di gedong kantor tingkat luhur, tempat padumukan sareng sababaraha wangunan, kebon ingon-ingon, kebon kebon, sareng sajabina mangrupikeun produk panyalindungan pangsaéna pikeun serangga, reungit sareng laleur.

windowsscreen (5)

Bungkusan & Pengiriman
Waktos pangiriman 15-20 dinten saatos nampi setoran.
Anggo produk jaringan kawat serangga seueur dianggo dina panto sareng jandéla sababaraha wangunan ngalawan reungit, serangga sareng ogé pikeun kapisah
Pakét bungkus kantong Plastik, 2/4/6/8 gulung dina hiji kotak karton, teras baki (opsional)
Istilah sanésna Kami nampi kustomisasi. OEM mangrupikeun kakuatan urang. (Spés, warna, bungkus, jsb) logo

windowsscreen (6)

Émbaran parusahaan
Hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., Ltd, didirikeun taun 2012, mangrupikeun produsen fiberglass profesional di Cina kalér, anu perenahna di Guangzong County, Xingtai City, Hebei Province. China. Salaku perusahaan fiberglass propésional, utamina ngadamel sareng ngadistribusikaeun rupa-rupa produk jenis fiberglass E, sapertos fiberglass roving, fiberglass dicincang untaian, fiberglass dicincang strand mat, fiberglass anyaman roving, needled mat, fiberglass lawon sareng sajabana. Ieu seueur dianggo dina industri konstruksi, industri otomotif, pesawat sareng aréa ngawangun kapal, industri kimia sareng kimia, listrik sareng éléktronika, olahraga sareng luang, lapangan panyalindungan lingkungan sapertos énergi angin, gabungan tina sababaraha pipa sareng bahan insulasi termal. E-glass produk cocog sareng sababaraha résin, sapertos EP / UP / VE / PA sareng sajabina.

windowsscreen (7)

windowsscreen (8)

windowsscreen (9)

windowsscreen (10)

1. Naon staf R&D anjeun? Naon kualifikasi anjeun gaduh?
3 anggota panilitian internasional sareng Asosiasi Pangembangan bahan serat serat komposit, téknologi Sunda & D top

2. Naon ideu pamekaran produk anjeun?
Jantenkeun kahirupan jalma langkung aman sareng langkung ramah lingkungan

3. Dupi anjeun nyandak logo konsumén anjeun?
Mang

4. Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?
Mang

5. Naon rencana peluncuran produk énggal anjeun?
Aya peluncuran produk énggal unggal kuartal

windowsscreen (11)

windowsscreen (12)


  • Saméméhna:
  • Teras: